058 BAND – SUBOTA, 8. 7. U 21:00 – GRADSKI PARK

058 BAND

SUBOTA, 8. 7. U 21:00 SATI

GRADSKI PARK

 

VOLIM LJETO I KULTURU

 

S velikim veseljem vas pozivamo na koncert splitskog 058 banda koji će se održati u subotu, 8. srpnja s početkom u 21:00 sati u Gradskom parku.

Grupa 058 je glazbeni projekt na kojem je gitarist i kompozitor Branko Mamut godine 2012. okupio sjajan tim glazbenika da bi ispričao svoju glazbenu priču. Iz njihove suradnje stvorila se pozitivna i kreativna energija te projekt proširila na snimanje autorskog albuma na engleskom jeziku namijenjenog prvenstveno stranom, ali i domaćem tržištu. Raznovrsnost osobnosti i stilova glazbenika koji su našli zajednički jezik u ovoj priči stvorila je neobičan, jedinstven i eklektičan glazbeni kolaž. To je spoj koji pršti energijom i toplinom, a pokretan isključivo ljubavlju prema glazbi.

Manifestaciju Volim ljeto i kulturu organizira Pučko otvoreno učilište “M. A. Relković” Nova Gradiška u partnerstvu s Turističkom zajednicom Grada Nova Gradiška.

Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Nova Gradiška, HAVC-a i Turističke zajednice Grada Nova Gradiška.