PREDSTAVA PLUĆA REDATELJICE AIDE BUKVIĆ- SRIJEDA, 17. 3. U 19, 30 – DOM KULTURE

Poštovani,

S veseljem najavljujemo gostovanje Teatra Exit s predstavom Pluća i izvrsnim glumačkim duom, kojeg čine Jadranka Đokić i Amar Bukvić.

Veselimo se vašem dolasku!

 

PREDSTAVA PLUĆA REDATELJICE AIDE BUKVIĆ

SRIJEDA, 17. 3. U 19, 30

DOM KULTURE

 

IGRAJU: Jadranka Đokić i Amar Bukvić

 

KRATAK SADRŽAJ: Mladi, obrazovani i ekološki osviješteni. Recikliraju, gledaju dokumentarce i art filmove, čitaju knjige o pravim stvarima, voze se biciklima i kupuju od onih koji ne izrabljuju. Ali, se i voze automobilima, kupaju u kadi i ponekad ostave vodu da curi bez prave potrebe. Može li se imati dijete i istovremeno biti ekološki osviješten, tek je jedna od dvojbi koja će se pojaviti kada jednog popodneva On „predloži dijete“. A Ona se previše brine, previše razmišlja i ima veliku, zaista veliku potrebu razgovarati o svemu, razmotriti stvari jer sve učinjeno mora biti i dobro promišljeno.

„Pluća“ su duhovit, emotivan, ponekad i brutalno iskren mentalni slalom generacije kojoj je propitivanje imperativ, a nesigurnost odavno postala stil življenja. Slalom prepun sumnji, strahova i potrebe za bliskosti, u kojem se neka vrata promaše, na nekima se izgubi previše vremena dok se neka zahvate baš onako kako treba, u pravom trenutku na pravom mjestu kada se ipak dogodi Život. (Aida Bukvić, redateljica)

TRAJANJE PREDSTAVE: 1h i 15 min

CIJENA ULAZNICE: 60 KN

Ulaznice možete kupiti na prodajnom mjestu na 1. katu Doma kulture radnim danima od 8,00 do 14,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.