BRZI I ŽESTOKI 10 – PETAK, 19. 5. U 19:30

BRZI I ŽESTOKI 10

PETAK, 19. 5. U 19:30

 

IZVORNO IME: Fast X

REŽIJA: Louis Leterrier

ULOGE: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jason Momoa, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Jason Statham, Sung Kang

ŽANR: akcija

TRAJANJE FILMA: 140 min  

GODINA: 2023.

DRŽAVA: SAD

CIJENA ULAZNICE: 4, 00 EUR (30, 14 KN)

DOBNA PREPORUKA: 12

 

SADRŽAJ FILMA:

Tijekom misija i protiv nemogućih izgleda, Dom Toretto (Vin Diesel) i njegova obitelj nadmudrili su, iznervirali i nadmašili svakog neprijatelja na svom putu. Sada se suočavaju s najsmrtonosnijim protivnikom s kojim su se ikad suočili: zastrašujućom prijetnjom koja izranja iz sjena prošlosti, potaknuta krvnom osvetom i koja je odlučna razbiti ovu obitelj i uništi sve i svakoga što Dom voli, zauvijek.

U filmu Brzi i žestoki 5 iz 2011. Dom i njegova ekipa ubili su zlog brazilskog narkobosa, Hernana Rejesa i odrubili mu carstvo na mostu u Rio De Janeiru. Ono što nisu znali je da je Rejesov sin, Dante (Jason Mamoa), svjedočio svemu tome i proveo poslednjih 12 godina smišljajući plan kako natjerati Doma da plati najveću cijenu.

Danteov zaplet raspršit će Domovu obitelj od Los Angelesa do rimskih katakombi, od Brazila do Londona i od Portugala do Antarktika. Ali sve se mijenja kada Dom otkrije da je njegov osmogodišnji sin (Leo Abelo Perry) krajnja meta Danteove osvete.

 

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: domkulturenovagradiska@gmail.com, na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

 

*Zadržavamo pravo izmjene termina