CVRČAK I MRAVICA – ČETVRTAK, 5. 1. U 16:30 I PONEDJELJAK, 9. 1. U 16:30 – otkrij naš novi film

CVRČAK I MRAVICA

ČETVRTAK, 5. 1. U 16:30

PONEDJELJAK, 9. 1. U 16:30

 

IZVORNO IME: Cvrčak i Mravica

REŽIJA: Luka Rukavina

ULOGE: Tara Thaller, Marko Petrić, Filip Vidović, Jadranka Krajina, Katarina Madirazza Strahinić, Dušan Bućan, Mladen Vasary, Luka Petrušić, Domagoj Janković, Ivan Đurić, Hrvoje Kečkeš

ŽANR: animirani

TRAJANJE FILMA: 82 min  

GODINA: 2022.

DRŽAVA: HR

CIJENA ULAZNICE: 4 EUR

 

SADRŽAJ FILMA:

Inspiriran Ezopovom basnom, “Cvrčak i mravica” na živ i veseo način donosi plemenitu priču o toleranciji i suživotu. Ket je cvrčak koji svira gitaru sa svojim bendom, zabavljajući bezbrižne kukce u okolici. Nedaleko živi mravlja princeza Antoneta, u mravinjaku gdje se cijene samo disciplina i rad, dok je glazba zabranjena. Kad se slučajno sretnu, među njima se rađa bliskost. Shvativši da cvrčci ne mogu preživjeti zimu, Antoneta ih želi spasiti, ali bezuspješno. No, kad je otme pokvareni mrav Anteodor, cvrčci predvođeni Ketom priskaču joj u pomoć. Dok uče prihvaćati različite od sebe, junaci stvaraju temelje za harmoničan suživot u kojem se rad i zabava prožimaju.

 

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: domkulturenovagradiska@gmail.com, na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

 

*Zadržavamo pravo izmjene termina