DOWNTON ABBEY: NOVO DOBA – ČETVRTAK, 28. 4. U 16:30 I PETAK, 29. 4. U 19:30

DOWNTON ABBEY: NOVO DOBA

 

ČETVRTAK, 28. 4. U 16:30

PETAK, 29. 4. U 19:30

 

IZVORNO IME: Downton Abbey: A New Era

REŽIJA: Simon Curtis

ULOGE: Hugh Bonneville Laura Carmichael, Jim Carter, Brendan Coyle, Michelle Dockery, Kevin Doyle, Joanne Froggatt

ŽANR: povijesna drama

TRAJANJE FILMA: 125 min  

GODINA: 2022.

DRŽAVA: Velika Britanija

DOBNA PREPORUKA: 12

CIJENA ULAZNICE: 25 kn

 

 

SADRŽAJ FILMA:

U filmskom nastavku ove kultne franšize, događa se presedan unutar Downtona.  Imanje dobiva primamljivu ponudu filmske ekipe koja želi snimati dugometražni film u sklopu zdanja.  Glumci i članovi ekipe – od Hugha Dancyja do Laure Haddock – donose novu dinamiku u odnose, a samo snimanje počinje izazivati priličnu pomutnju među vlasnicima i osobljem. 
Kako bi se distancirali od kaotičnog filmskog seta, dio članova obitelj Crawley odlazi u Francusku na privremen boravak u vili koja je msteriozno poklonjena Lady Violet, nakon što je davno, tijekom mladosti, provela “nekoliko dana” s muškarcem.
Biti će zanimljivo otkriti o čijoj se kući zapravo radi i što se točno dogodilo između Violet i nepoznatog muškarca? Znatiželjnici će morati pričekati, a u međuvremenu pogledajte trailer dugo očekivanog nastavka filma Downton Abbey: Novo doba.

 

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: domkulturenovagradiska@gmail.com, na br. telefona: 035/331-010, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.