GOLA U KAVEZU – SRIJEDA, 17. 6. U 20,00 SATI, DOM KULTURE

GOLA U KAVEZU

SRIJEDA, 17. 6. U 20,00 SATI

DOM KULTURE

 

S veseljem najavljujemo gostovanje hit komedije Gola u kavezu koju izvode tri hrvatske glumačke zvijezde- Barbara Nola, Ecija Ojdanić  i Ana Begić.

Ovo je i priča o ljubavi  tri dobre prijateljice, naizgled  različitih životnih putova, temperamenta i karaktera.

U predstavi Kazališta Moruzgva kroz osobne se sudbine triju žena progovara o temama koje tište žene današnjice te o univerzalnim problemima suvremenog društKava –međuljudskim odnosima, nedostatku komunikacije, majčinstvu i strahu od njega, prijateljstvu, usamljenosti, kidanju veza s roditeljima, strahu… Kazalište Moruzgva u radu na predstavi uspješno je surađivalo s udrugama koje se bave ženskim pitanjima i ravnopravnošću spolova u suvremenom društvu, a predstava Gola u kavezu oduševljava publiku već više od šest godina. Za ulogu u ovoj predstavi Barbara Nola dobila je nagradu za najbolju žensku ulogu na Festivalu glumca u Vinkovcima 2010., a Ana Begić za najbolju žensku ulogu na Gumbek Cabaretu 2010.

Predstavu je prema motivima drame Olje Runjić Tripice napisao Ivan Leo Lemo koji potpisuje o režiju i scenografiju.

CIJENA ULAZNICE: 70 kn

Ulaznice možete kupiti radnim danima od 10,00 do 14,00 na prvom katu Učilišta i na blagajni, sat vremena prije izvedbe, a mogu se i rezervirati na 035 331 010 i  pute e pošte na: tajnistvo@domkulture-ng.hr pod uvjetom preuzimanja najkasnije do ponedjeljka, 15. 6. u 14,00 sati.

Napominjemo da na vrijeme požurite po svoju ulaznicu jer je broj mjesta u dvorani ograničen.