HITNA POMOĆ – ČETVRTAK, 7. 4. U 19:30 I PETAK, 8. 4. U 16:30

HITNA POMOĆ

 

ČETVRTAK, 7. 4. U 19:30

PETAK, 8. 4. U 16:30

 

IZVORNO IME: Ambulance

REDATELJ: Michael Bay

ŽANR: akcija, triler

ULOGE: Eiza González, Jake GyllenhaalYahya Abdul-Mateen II

TRAJANJE FILMA: 136 min  

GODINA: 2022.

DRŽAVA: SAD

DOBNA PREPORUKA: 15

 

CIJENA ULAZNICE: 25,00 kn

 

SADRŽAJ FILMA:

Na ulicama Los Angelesa u samo jednom danu tri života će se zauvijek promijeniti. Riječ je o najvećoj pljački banke u povijesti grada i mogućim plijenom od 32 milijuna dolara.  Kako je došlo do toga?
 
Odlikovani veteran Will Sharp nema novca za plaćanje troškova liječenja svoje žene. Očajan, zatraži pomoć od osobe od koje to nikako nije smio – svog posvojenog brata Dannya (Jake Gyllenhaal), karizmatičnog kriminalca. Danny ponudi bratu sudjelovanje u velikoj pljački, a kako je život njegove žene na kocki, Will ga ne može odbiti. Stvar pođe po zlu kada braća otmu vozilo hitne pomoći u kojemu se nađu ozlijeđeni policajac u borbi za život kao i medicinska tehničarka Cam Thompson. U bjesomučnoj potjeri bez kraja, braća moraju izbjeći policijske snage cijelog grada, održati svoje taoce na životu i pritom ne ubiti jedan drugoga. Ovo će biti najuzbudljiviji bijeg iz L.A.-a kojeg smo ikad vidjeli.

 

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: domkulturenovagradiska@gmail.com, na br. telefona: 035/331-010, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

 

*NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.