INFLUENCERICA – (Besplatna projekcije u sklopu programa Ženijalni dani!) SUBOTA, 6. 3. U 20,00 SATI

INFLUENCERICA

(Besplatna projekcije u sklopu programa Ženijalni dani!)

SUBOTA, 6. 3. U 20,00 SATI

Režija: Magnus von Horn

Zemlja: Poljska, Švedska

Godina: 2020.

Trajanje: 105 min.

Žanr: Drama

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=yqMmYFrPuaM

Početak distribucije: 6. ožujak 2021.

Nagrade i festivali: Najnoviji dugometražni film Sweat redatelja Magnusa von Horna prikazan je na prestižnim međunarodnim festivalima kao što su festivali u Rotterdamu, Göteborgu i Tallinnu, a 2020. godine prikazan je i u natjecateljskom programu Zagreb Film Festivala.

SINOPSIS: Film prati tri dana u životu fitness-influencerice Sylwije, nudeći nam uzbudljiv pogled iza kulisa te fascinantne online kulture. Energetična i predana svom poslu, Sylwijina javna persona pršti zaraznom pozitivnošću. Ona je svoja vlastita kreacija. No u intimi četiri zida njezina prpošna osobnost postaje hladna povučenost i otkriva bolnu prazninu ispod brižno izgrađene blještave fasade. Iako je kao zvijezda društvenih mreža okružena odanim zaposlenicima i stotinama tisuća obožavatelja, Sylwia žudi iskusiti istinsku prisnost. Kada s fanovima podijeli svoje osjećaje usamljenosti, zauzvrat dobije više nego što je očekivala.

ULAZ BESPLATAN!

*NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.