MARMADUKE: BUNTOVNIK NA ČETIRI NOGE – SINK. – ČETVRTAK, 9. 3. U 16:30 I SUBOTA, 11. 3. U 16:30

MARMADUKE: BUNTOVNIK NA ČETIRI NOGE – SINK.

ČETVRTAK, 9. 3. U 16:30

SUBOTA, 11. 3. U 16:30

 

IZVORNO IME: Marmaduke

REŽIJA: Mark A.Z. Dippé

ULOGE: Radovan Ruždjak, Matko Knešaurek, Živko Anočić

ŽANR: animirani

TRAJANJE FILMA: 88 min  

GODINA: 2023.

DRŽAVA: USA

CIJENA ULAZNICE: 4, 00 EUR (30, 14 KN)

 

SADRŽAJ FILMA:

Poznati stripovski junak, pas Marmaduke stiže na velike ekrane! Legendarni trener pasa vjeruje da ga može pretvoriti iz nedisciplinirane, ali simpatične njemačke doge u sljedećeg prvaka Svjetske izložbe pasa.

Naš junak je simpatična (ali izvan kontrole) njemačka doga koja je najsretnija kada se zabavlja sa svojom obitelji, Winslowima, pogotovo kada se igra „kauboja“ s devetogodišnjim Billyjem. No, koliko god se trudili, čini se da Winslowi jednostavno ne mogu spriječiti Marmadukea od njegovih tendencija da se uvali u nevolju.

Kada jedan od Marmadukeovih epskih neuspjeha postane viralan, ta video snimka privuče pažnju poznatog trenera kojeg zaokupi izazov pretvoriti Marmadukea u prvaka Svjetske izložbe pasa.
Uslijedit će burna pustolovina, iako ne na način na koji su svi očekivali. Na kraju će Marmaduke i Winslowi shvatiti da najvažnija stvar u životu nije pobjeđivati, nego ostati vjeran sebi i onima koje voliš.

 

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: domkulturenovagradiska@gmail.com, na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

 

*Zadržavamo pravo izmjene termina