MAVKA: ČUVARICA ŠUME – SINK. – PETAK, 28. 4. U 16:30 i SUBOTA, 29. 4. U 16:30

MAVKA: ČUVARICA ŠUME – SINK.

PETAK, 28. 4. U 16:30

SUBOTA, 29. 4. U 16:30

 

IZVORNO IME: Mavka

REŽIJA: Oleg Malamuz

ULOGE: Marko Petrić, Nika Turković, Lana Blaće

ŽANR: animirani

TRAJANJE FILMA: 99 min  

GODINA: 2023.

DRŽAVA: Ukrajina

CIJENA ULAZNICE: 4, 00 EUR (30, 14 KN)

 

SADRŽAJ FILMA:

Ovo je priča o magičnoj moći ljubavi. Ljubavi koja ljudima omogućuje otkriti i pronaći sposobnosti i kvalitete koje ih osnažuju, kako bi dosegli sve što je moguće i suprotstavili se zlu i ljudskom poroku.

Od pamtivijeka su nepregledne ukrajinske šume skrivale bezbrojne tajne i nedokučive misterije. Te su šume dom čudesnih mitskih bića koja žive među drevnim drvećem, vjerno čuvajući svoje sveto kraljevstvo. Mavka je duša šume i njezina novoizabrana čuvarica. Njezina primarna misija je zaštititi šumu i njezino sveto srce – sam izvor života – od bilo kakve agresije ili napada, uključujući i one od strane ljudi. Lukas je skromni seoski dječak koji jako voli glazbu i svoj talent prenosi u sviranje svoje drvene frule te sanja o tome da cijeli život posveti toj svojoj strasti. Mavka i Lukas se upoznaju i zaljubljuju. Hoće li se njihova dva svijeta moći ujediniti protiv zla?

 

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: domkulturenovagradiska@gmail.com, na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

 

*Zadržavamo pravo izmjene termina