OKUS GLADI – UTORAK, 26. 10. U 19,30 i SRIJEDA, 27. 10. U 16,30

OKUS GLADI

UTORAK, 26. 10. U 19,30

SRIJEDA, 27. 10. U 16,30

Igrani

Žanr: drama romansa

Režija: Christoffer Boe

Scenarij: Christoffer Boe, Tobias Lindholm

Uloge: Katrine Greis-Rosenthal, Nikolaj Coster-Waldau, Flora Augusta

Fotografija: Manuel Alberto Claro

Dobna preporuka: 12

*NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.

SADRŽAJ:

Dobrodošli u Malus, novu zvijezdu na danskom kulinarskom nebu. Vode ga Maggie i Carsten. Ona je antropologinja specijalizirana za hranu te stvara nevjerojatnu atmosferu restorana. On je proslavljeni chef koji stvara magiju u kuhinji. Zajedno, čine nepobjedivi par na gastronomskoj sceni Danske. Vole se, imaju dvoje prekrasne djece i vlasnici su jednog od najpopularnijih prehrambenih hramova u Kopenhagenu. Žele sve i imaju sve. Skoro. Prestižnu Michelin zvjezdicu tek trebaju dobiti i par je spreman žrtvovati sve kako bi ostvarili svoje snove. U neumornom lovu na ultimativno priznanje zaboravili su da je najbolji obrok u životu onaj koji dijele zajedno.

Scenarij za film nagrađivanog danskog redatelja Christoffera Boea nastao je u suradnji s Tobiasom Lindholmom, također redateljem i scenaristom poznatom i po suradnji s Thomasom Vinterbergom na filmovima Lov i Još jedna runda.