POLJE STRAHA – ČETVRTAK, 2. 6. U 19:30

POLJE STRAHA

 

ČETVRTAK, 2. 6. U 19:30

 

IZVORNO IME: Escape the Field

REŽIJA: Emerson Moore

ULOGE: Jordan Claire Robbins, Theo Rossi, Tahirah Sharif, Julian Feder, Elena Juatco, Shane West

ŽANR: triler

TRAJANJE FILMA: 89 min  

GODINA: 2022.

DRŽAVA: SAD

CIJENA ULAZNICE: 25 KN

DOBNA PREPORUKA: 15

 

SADRŽAJ FILMA:

Napeti triler donosi priču o šestero stranaca zarobljenih u polju kukuruza.
Dokorica Sam budi se sama usred polja te izgubljena i zbunjena upoznaje Tylera. Njih dvoje se povežu i pokušaju pronaći izlaz iz polja. Neuspješnim pokušajima, sretnu još četvoricu stranaca: vojnika Ryana, Denise, kompjuterskog programera Camerona i studenta Ethana.
Polje straha vas odmah suočava s žustrom akcijom! U filmu nećete biti izloženi dugotrajnim uvodom niti nepotrebnim razvojem likova. Polje straha gledatelje odmah baca u vatru i upoznajemo likove i njihovu surovu stvarnost koju proživljavaju već u prvim minutama.
Iz navedenog razloga film se uspoređuje s mega popularnom korejskom serijom Squid Game (2021.), osim što je ovdje riječ o inačici inspiriranoj romanom Stephena Kinga.
Upoznajemo likove i svijet u kojemu žive dok pratimo radnju te to samo pridonosi strahu i zbunjenosti koja publiku drži na rubu sjedala.

 

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: domkulturenovagradiska@gmail.com, na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.