SEDMO NEBO – PETAK, 12. 1. U 20:00 – gostovanje redateljice – Jasna Nanut, producenta – Hrvoje Osvadić i glumca – Nikša Butijer

SEDMO NEBO

PETAK, 12. 1. U 20:00

 

REŽIJA: Jasna Nanut

ULOGE: Krešimir Mikić, Iva Jerković, Iva Mihalić, Nikša Butijer, Dejan Aćimović, Petar Ćiritović

ŽANR: komedija

TRAJANJE FILMA: 88 min  

GODINA: 2023.

DRŽAVA: Hrvatska

CIJENA ULAZNICE: 4, 00 EUR

DOBNA PREPORUKA: 12

 

SADRŽAJ FILMA:

Nino Radman čovjek je s previše žena i premalo vremena, hodajući recept za katastrofu. Pokušavajući priznati ženi da se zaljubio u drugu, traži pomoć “stručnjaka” čiji ga savjeti vode u još veći kaos. U strahu od žene, Ninova paranoja raste, a on se pretvara u tempiranu bombu. Hoće li trijumfirati ili krahirati, otkriva ova komedija neočekivanih obrata, u kojoj je samo jedna stvar veća od Ninovih problema – njegov tlak. Ova zabavna komedija o smiješnoj strani krize srednjih godina cjelovečernji je prvijenac Jasne Nanut, koja je ZFF-ovu publiku već osvojila britkim kratkometražnim ostvarenjima, a scenarij za film razvijan je na ZFF-ovoj radionici Moj prvi scenarij.

 

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: domkulturenovagradiska@gmail.com, na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Doma kulture danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

 

*Zadržavamo pravo izmjene termina