SEX & GLAD / Doktor za one stvari – KAZALIŠNA PREDSTAVA – SUBOTA, 19. 11. U 19:00

NOĆ KAZALIŠTA UZ HIT PREDSTAVU TARIKA FILIPOVIĆA

 

SEX & GLAD / Doktor za one stvari

SUBOTA, 19. 11. U 19:00

DOM KULTURE

CIJENA ULAZNICE 80 KN (10, 62 EUR)

*Povlaštena cijena za učenike, studente i umirovljenike 50 KN (6, 64 EUR)

 

Nova hit predstava jednog od naših najpoznatijih glumaca i televizijske zvijezde Tarika Filipovića, “SEX I GLAD – Doktor za one stvari”, dolazi u Dom kulture povodom Noći kazališta. U subotu, 19. 11. s početkom u 19:00 sati dođite i nasmijte se uz doktora seksologije, profesora, playboya…

 

Nakon nekoliko pretpremijernih izvedbi diljem Hrvatske i mini turneje po BiH, zagrebačka premijera predstave SEKS I GLAD Tarika Filipovića, održana je 1.10.2022. u kazalištu Vidra. Na dan premijere iz Splita je stigla obavijest da je prema glasovima publike SEX I GLAD proglašena najboljom predstavom ovogodišnje sezone Teatra uz more, koja je trajala od 12.6. do 25.9.2022. 

I premijerna publika u Vidri, frenetičnim je aplauzom ispratila predstavu.

Koliko god živimo u hiperseksualiziranom dijelu svijeta, toliko je još uvijek ova tema mnogima u sferi tabua. “SEX & GLAD – Doktor za one stvari” je predstava koja služi upravo detabuiziranju tih područja ljudske prirode.

Naravno, kao i u komičnim prethodnicama i uspješnicama u kojima je Tarik sudjelovao kao autor i glumac (Predsjednici&Ca, Spektakluk, Magic Act Show, Ćiro…), tako je i ovom monoshowu primarni zadatak opustiti vas, educirati, zabaviti i nasmijati.

Jer, smijeh je najpouzdaniji i najučinkovitiji lijek u ova impotentna vremena.

Upoznat ćete, ili prepoznati vrste seksualnih odnosa, seksualnih pomagala, ali i seksualne prepreke koje ćemo pokušati otkloniti.

Predstava je multimedijalna i interaktivna, u formi kolažnog showa nudi red pjesme, red plesa i više redova urnebesne zabave inspirirane ovom vječno intrigantnom temom. Sam tekst  baziran je na više dramskih, socioloških i antropoloških predložaka, a kompilirali su ga Tarik Filipović i dramaturginja Nina Skorup, uz redatelja Marija Kovača.

 

Ulaznice možete rezervirati putem e-mail adrese: domkulturenovagradiska@gmail.com ili na tel. 035/331-010.