ŠKOLA ČAROBNIH ŽIVOTINJA – PETAK, 4. 3. U 16:30, SUBOTA, 5. 3. U 16:30 I PONEDJELJAK, 7. 3. U 16:30

ŠKOLA ČAROBNIH ŽIVOTINJA

 

PETAK, 4. 3. U 16:30

SUBOTA, 5. 3. U 16:30

PONEDJELJAK, 7. 3. U 16:30

 

SINKRONIZIRANO

 

IZVORNO IME: The School of Magical Animals

REDATELJ: Gregor Schnitzler

ŽANR: avantura, obiteljski

ULOGE: Rina Zoja Radmilov, Noa Zelenko, Nikola Nedić, Marko Ožbolt, Jadranka Krištof

TRAJANJE FILMA: 93 min

GODINA: 2021

DRŽAVA: Njemačka 

 

CIJENA ULAZNICE: 25,00 kn

 

SADRŽAJ FILMA:

Škola čarobnih životinja šarena je vesela akcijska pustolovina prema istoimenoj knjizi nagrađivane dječje autorice Margit Auer o neobičnoj školi u kojoj djeca dobivaju čarobnu životinju za prijatelja.
Priča prati novu djevojku u gradu – Idu (Emilia Maier). Ida se morala doseliti u novi grad i sada je učenica škole Winterstein. Teško joj je u novom razredu i ne uspijeva sklopiti prijateljstva, pa joj na prvi dan škole pripadne mjesto uz autsajdera Bennija (Leonard Conrads). Jednog dana njezina učiteljica upoznaje djecu s Mortimerom Morrisonom, koji putuje svijetom tražeći “čarobne životinje”. Svaka od ovih životinja je predodređena da postane srodna duša jednom od učenika. Od svih njih, pridošlica Ida i autsajder Benni prvi su u razredu koji dobiju čarobne prijatelje. Otad Benni uz sebe ima drevnu, mudru kornjaču Henriettu, a Ida ima lukavu lisicu Rabbat.
Nova učenica Ida ubrzo će postati zvijezda razreda, a kada u školi počnu nestajati razni predmeti, djeca i čarobne životinje morat će se udružiti kako bi riješili misterij školskog lopova.

 

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: tajnistvo@domkulture-ng.hr , na br. telefona: 035/331-010, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

*NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.