ŠLAMPAVI DJED MRAZ – DJEČJA PREDSTAVA – SUBOTA, 3. 12. U 16:00

ŠLAMPAVI DJED MRAZ – KAZALIŠTE TVORNICA LUTAKA

DJEČJA PREDSTAVA

SUBOTA, 3. 12. U 16:00

DOM KULTURE

CIJENA ULAZNICE: 25,00 KN (3,32 EUR)

 

S velikim veseljem najavljujemo još jednu dječju predstavu Kazališta Tvornica lutaka iz Zagreba, Šlampavi Djed Mraz, s izvrsnim glumcima Petrom Radin i Dinom Škare. Veselu priču pogledajte ove subote, 3. 12. 2022. s početkom u 16:00 sati, u Domu kulture. Predstava koja će sigurno oduševiti i nasmijati sve mališane i roditelje. Dođite i otkrijte kakve zgode i nezgode očekuju Baku i Djeda Mraza.

Negdje daleko, na Sjevernom Polu, u domu Bake i Djeda pod prezimenom Mraz, odigrava se velika drama u strci podjele Božićnih poklona. Kako je Djed vrlo neuredan i šlampav, i nikada ne zna gdje mu stoji ni glava, a kamoli nešto važnije, najkompliciranije poslove za njega obavlja Baka. Ove godine, Baki je dozlogrdilo te odluči naučiti Djeda pameti – sakrije vreću s poklonima za djecu. Djed se baca u izbezumljenu potragu, a Baka zadovoljno trlja rukama. Kada Djed Mraz nauči lekciju, i shvati kako je Baka uvijek sama za Božić, odluči ju povesti na put oko svijeta, u svaki dimnjak na ovoj planeti, u tople i vesele domove, u sreću i veselje svakog djeteta.

 

Redateljica: Petra Radin

Scenarij: Hrvoje Čanić i Petra Radin

Scenografija: Matija Šantić

Kostimi: Dijana Mijić

Glazba: Božićne pjesme, izbor i adaptacija Mihael Nikolić

Glume: Petra Radin i Dino Škare

 

Predstava se održava u organizaciji POU “Matija Antun Relković” pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija RH i Grada Nova Gradiška .

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: domkulturenovagradiska@gmail.com, na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.