STEFAN SIMIĆ – PREDSTAVA, ISPOVIJEST, KABARET – UTORAK, 7. 5. U 19:00 – ULAZ SLOBODAN

STEFAN SIMIĆ – PREDSTAVA, ISPOVIJEST, KABARET

TEATAR ISKRENOSTI

UTORAK, 7. 5. U 19:00

DOM KULTURE – ULAZ SLOBODAN

 

Dragi prijatelji, pozivamo vas na „Večer sa Stefanom Simićem“ koje će se održati u utorak, 7. svibnja u 19:00 u Domu kulture. Stefan je osnivač “Slobodnog teatra” i vodi radionice oslobađanja na sceni, govorništva i pisanja. Ne propustite zanimljivo predstavljanje ovog mladog umjetnika.

Veselimo se vašem dolasku!

ŽIVOTOPIS:

Stefan Simić je rođen 1989. godine u Paraćinu. Studirao je sociologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Svoju prvu knjigu “Pustite nas” objavio je 2012. godine, drugu “Odjeci ljudskog” 2013., treću “Generacijama koje rastu bez poezije”, 2016., “Rekoh… i olakšah dušu” 2019. godine, “Povratak čoveku” 2020. godine i “Prkos besmislu”, 2022. Objavljuje već godinama svoju poeziju i prozu na internetu… Vremenom je njegov internet angažman prerastao u nešto mnogo šire… Specifičnim stilom pisanja i otvorenim načinom izražavanja na nastupima privukao
je pažnju u Srbiji i zemljama ex-yu. Stefan piše, nastupa, snima emisije, bori se i vjeruje u jedan novi svijet, svijet s ljudskim likom… Trenutno radi na romanima i putuje sa svojim “Teatrom iskrenosti”, životnim teatrom, gdje prenosi sve ono na čemu je radio godinama, u duhu čovjeka, u duhu ljudskosti.