TRI KRALJA – KAZALIŠNA PREDSTAVA ZA DJECU – SUBOTA, 26. 11. U 16:00

TRI KRALJA – KAZALIŠTE TVORNICA LUTAKA

DJEČJA PREDSTAVA

SUBOTA, 26. 11. U 16:00

DOM KULTURE

CIJENA ULAZNICE: 25,00 KN (3,32 EUR)

 

Draga djeco,  s veseljem najavljujemo kazališnu predstavu Tri kralja koja će se održati u subotu, 26. studenog s početkom u 16:00 sati. Očekuju vas puno zabave i smijeha jer u goste nam stiže Kazalište Tvornica lutaka iz Zagreba.

Veliki i mali, Tvornica lutaka vam predstavlja svoju najnoviju predstavu na već prepoznatljiv „tvorničarski” način. Tri mudraca – Baltazar, Gašpar i Melkior vode vas u Betlehem i to prije više od 2000 godina. S osmjesima na licu, i puno duha bacaju adute kroz vrhunske glumce i radost koju šire kilometrima oko sebe. A Božić je ta radost. Radost života.

Redateljica projekta: Petra Radin
Glumci: Luka Petrušić ( Kazalište Kerempuh), Matija Šakoronja ( Kazalište Kerempuh) i Marko Hergešić ( Kazalište Žar ptica)
Uzrast: 3+

Predstava se održava u organizaciji POU “Matija Antun Relković” i pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija RH i Grada Nova Gradiška .

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: domkulturenovagradiska@gmail.com, na br. telefona: 035/637-799, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.