TRI PRAŠČIĆA – SRIJEDA, 3. 4. U 18:00 SATI – dječja kazališna predstava

TRI PRAŠČIĆA

SRIJEDA, 3. 4. U 18:00 SATI

kazališna predstava ZA DJECU

DOM KULTURE

CIJENA ULAZNICE 5,00 EUR

 

Draga djeco i roditelji, u srijedu, 3. travnja od 18:00 sati opustite se i zabavite uz dječju kazališnu predstavu “Tri praščića” u izvedbi sjajnih glumaca Kazališta Lectirum: Ksenije Pajić, Natalije Đorđević, Siniše Popovića i Mladena Čuture. Predstava sadrži elemente lutkarske i igrane izvedbe s glumcem koji pripovijeda radnju te s djecom, i svom ostalom publikom, komentira pojedine scene.

Predstava koju donosimo svjetski je poznata priča, dio je djetinjstva i nezaobilazna literatura svakog djeteta. Pratimo tri simpatična praščića koji se žele osamostaliti, a samostalan život  osim zabave, donosi i opasnosti. U priči koja na jednostavan i djeci privlačan način promovira rad, zajedništvo te ideju da najlakši put nije uvijek i onaj najbolji pratimo avanture malih praščića i doznajemo kako su praščići nadmudrili vuka i što se s njima dogodilo.

Predstavu je dramatizirao i režirao Mladen Čutura, koji u predstavi i glumi, dok su svojim glasovima lutke oživjeli: Ksenija Pajić, Natalija Đorđević i Siniša Popović. Nadahnuta je narodnom pričom koju generacije djece poznaju i vole.

Režija: Mladen Čutura

Igraju: Ksenija Pajić, Natalija Đorđević, Siniša Popović i Mladen Čutura.

Trajanje: 40 min

Za uzrast: 4+

 

Ulaznice možete rezervirati putem e-mail adrese: domkulturenovagradiska@gmail.com ili na tel. 035/637-799