ZECKO KOŠ I TAJNA MRKOG HRČKA – UTORAK, 19. 4. U 16:30 I ČETVRTAK, 21. 4. U 16:30

ZECKO KOŠ I TAJNA MRKOG HRČKA

 

UTORAK, 19. 4. U 16:30

ČETVRTAK, 21. 4. U 16:30

 

IZVORNO IME: Chickenhare and the Hamster of Darkness

REDATELJ: Ben Stassen, Benjamin Mousquet 

ŽANR: animirani

ULOGE:  Dino Jelusić, Janko Rakoš, Jelena Veljača, Ranko Zidarić, Ervin Baučić

TRAJANJE FILMA: 91 min  

GODINA: 2022.

DRŽAVA: Belgija

SINKRONIZIRANO

CIJENA ULAZNICE: 25,00 kn

 

SADRŽAJ FILMA:

Smješten u svijet bujne fantazije, film prati avanture Zecka Koša, mladog neobičnog superjunaka kojeg je posvojio kralj Peter, poznati pustolov. U želji da se uklopi i osjeća voljenim unatoč svojoj različitosti, Zecko Koš je opsjednut avanturama bez obzira na svoju nespretnost. Kada najveći zločinac Kraljevstva – njegov vlastiti ujak – pobjegne iz zatvora i zaprijeti da će svrgnuti njegovog oca, Zecko Koš kreće u epsku utrku kako bi ga zaustavio. Njegova potraga za Hrčkom tame postaje prava avantura kroz koju Zecko postupno uči otvoriti se drugima i pomiriti se sa svojom različitošću, zahvaljujući prijateljima koje bismo svi voljeli imati – kornjači Abe i tvoru Meg.

 

Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: domkulturenovagradiska@gmail.com, na br. telefona: 035/331-010, kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije projekcije.

 

*NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.